SIAPA CANON?


Canon Rider as known as Mawar Melati adalah Shaklee Independent Distributor (SID - 1183675) yang sah sejak Februari 2015. Impian kita ni besar sangat. Very ambitious. Salah satunya, kita nak travel keliling dunia dengan menaiki motosikal atau apa saja pengangkutan awam ke negara-negara dunia ketiga untuk mengenali lebih rapat tentang sosio budaya negara yang dilawati.

Untuk travelling, sah sah kedudukan kewangan yang kukuh dan job yang flexible amatlah penting dan sangat perlu. Kerana itulah, kita memilih Shaklee. Slogan Shaklee yang mengutamakan aspek semulajadi, selamat dan berkesan telah menyakinkan kita untuk menjadi Shaklee adalah sumber pendapatan utama. 

Ditambah pula vitamin Shaklee yang pertama dicipta pada 1915 tu, amat diyakini dan dipercayai untuk meningkatkan kualiti kesihatan, kewangan dan sekaligus meningkatkan kualiti hidup kita. Shaklee adalah pelopor jualan langsung yang pertama di dunia dan antara produk terlaris di USA. Kenapa? Sebab Shaklee adalah produk yang berkesan dan telah diterima serta diakui oleh pihak NASA untuk meningkatkan kualiti hidup. Shaklee mempunyai banyak "landmark study" yang telah membuktikan produk vitaminnya amat berkesan kepada masyarakat sejagat.

Kita juga suka sharing experience tentang pengalaman hidup, travelling dan pemakanan sihat serta amat mengutamakan kualiti hidup. Selain itu, kita juga amat berminat dengan hal-hal psikologi  dan benda-benda yang "rare" untuk membentuk karektor yang lebih unggul (unik). Apa-apa pun terima kasih sudi singgah di blog ini. Jangan lupa klik follow yer. Banyak pengalaman dan tips yang ingin kita kongsikan. #spreadlove - Canon Rider was here...

No comments: