Saturday, July 14, 2018

YOUTH Shaklee Skincare - Look Younger Longer


Assalamualaikum uols, 

Presint 17, Putrajaya

Kali ini kita nak share tentang skincare Shaklee yang terbaru yang amat terlaris di serata Malaysia, kerana keberkesanannya..pakai tiga hari pun dah nampak kesannya. Apatah lagi kalau dipakai berminggu dan berbulan-bulan... Bayangkan, uols pasti berani keluar rumah tanpa mekap pun... Just calit celak mata dan kening je... 

Tahniah pada kepada Itah... jualan cecah RM13,000 untuk Mac. Tengok beg mekap YOUTH tu mesti lebih dari 6 biji tu..
Cerita pasal skincare, ini bukan kali pertama Shaklee keluarkan produk penjagaan kulit wajah, sebelum ini, ada Enfusella, ini lebih kepada kulit orang barat. Selepas itu, Shaklee keluarkan Nutriwhite, yang ini memang best. 

Kita memang try sebelum ini, nak habiskan satu tiub pencuci muka tu, makan masa setahun kot. Memang produk Shaklee besar-besar dan amat menjimatkan. Tak perlu pakai banyak-banyak, sebesar biji kacang hijau je, untuk mencuci muka. Best!!!
Memang berbaloi... banyak free gift pada promo Mac 2018 yang lalu... sempena pelancaran YOUTH
Memang Nutriwhite ni direka untuk kulit orang Asia. Kali ini, Shaklee amik pendekatan, untuk mengeluarkan skincare yang boleh dipakai oleh semua orang. Dan kuarlah YOUTH ni... memang marbelous... 


Tak caya, tontonla klip pendek kita tu... Kalau masih tak puas hati lagi..meh kita tunjuk dekat-dekat lagi...


Muka nampak lebih cerah berseri dan nampak sedikit membujur,kan
Nampak lebih cerah berseri, parut dan cela berkurangan. Bestnya! 
Lelaki sekarang da tak macam dulu... muka nampak lebih bujur dan cerah kan....
Liang pori dah makin mengecil..
Jeragat berkurangan dan muka nampak lebih bujur... lebih muda
nampak lebih muda kan...
seriously nampak lebih muda kan kan kan....
Orait, kita berhenti di sini dulu yer. nanti kita sambung lagi. Ada banyak lagi gambar testimoni YOUTH yang ingin kita kongsikan dengan uols... nak kasi uols yakin yang memang berbaloi sangat dapat manfaatkan kebaikan bahan semulajadi yang diformulasikan oleh Shaklee ni... 

Orait, cyunx... babai.. take care, jumpa lagi... #spreadlove
Post a Comment